Ea e femeia cu care s-a bătut Rareș Bogdan pe ultimul ruj din Sephora

Controversatul politician Rareș Bogdan a dezvăluit un secret mai puțin cunoscut din trecutul său, respectiv cum s-a bătut și el când era mai tânăr. Jurnaliștii au intrat imediat pe fir și au descoperit-o pe femeia cu care s-a păruit pe ultimul ruj siclam din Sephora.

Femeia, care acum este antreprenor și deține un salon de peruci din centrul Capitalei nu a dorit să dea declarații, menționând doar că expresia „s-a bătut” este cumva o expresie eronată, corect ar fi că „Rareș a luat bătaie”. Incidentul a avut loc într-un outlet unde amândouă au pus mâna pe un ruj, ultimul din raft, și apoi s-au păruit consistent, ceea ce explică de ce Rareș nu prea mai are păr în cap.

Aceasta a cerut să i se respecte viața privată și a atras atenția politicianului că dacă mai vorbește aiurea își ia o poșetă în cap de cântă imnul. „Nu mă băgați pe mine în conflictele voastre politice. Dacă băieții vor să se certe s-o facă la scara lor, că pun mâna pe o oală cu apă și le-o torn rapid în cap”, a spus femeia misterioasă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
18 august 2021 16:12
Citește mai mult despre: bataie rares bogdan ruj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult