Mioara Papuc din Câmpina este românca cea mai pasionată de Game of Thrones din câte există. Când se apropie apusul soarelui și știe că vine Night King acasă, cu hoarda de nemorți de beți, imediat se duce în bucătărie, strigă „Dracarys”, aprinde aragazul și se pregătește de o nuntă roșie, cu mult sânge, băutură și bătaie.

femeie-la-cratita.jpg

„În seara asta le-am pregătit aripioare picante de dragon, cu ceva cartofi din nord și ierburi aromate din Vale de la Bobocica. La final le dau cu niște vin de Dornish la PET de cinci litri, că războinicii au nevoie de hidratare”, spune doamna Mioara. 

Aceasta spune că ea este stăpânul casei Papuc și că arborează bannerul doar când prăjește ceva, să nu se murdărească pe capot. În restul tipului stă alături de celelalte arme de luptă, în cămară, lângă bormașina lui Ser Papuc, aspirator și cutia de chei pentru reparat Dacia din fața blocului.  

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 13.05.2019 12:16 Monden

National Cinematografic