Echipă de paparazzi, angajată de Mihaela Rădulescu pentru a o teroriza pe Andreea Marin

Războiul dintre cele două dive a luat o turnură neașteptată. Mihaela Rădulescu a recunoscut că a angajat o echipă de paparazzi pentru a o teroriza pe Andreea Marin, deoarece și-a dat seama că acest lucru o enervează foarte tare pe rivala ei. Zi și noapte, fotografii umblă pe urmele zânei și îi fac fotografii lipsite de relevanță jurnalistică atunci când îi e lumea mai dragă.

Mihaela Rădulescu a vorbit pe larg despre această practică într-o intervenție telefonică la Antena 2: “De ceva timp, femeia asta intrase într-un con de umbră și ziarele de scandal n-o mai băgau în seamă. Nu prea mi-a plăcut ideea. Din păcate, a fost nevoie să vin eu cu bani de acasă și să plătesc niște paparazzi care s-o terorizeze. Așa e atunci când presa nu-și mai face datoria.”

Toate fotografiile jenante cu Andreea Marin mergând pe stradă sau mâncând sărmăluțe cu smântână ajung acum la celebra ei rivală, care se distrează teribil pe seama lor. „Cel mai mult îmi plac pozele în care întinde mâna ca să acopere aparatul. Ce neajutorată e! Îmi pare rău că nu pot să vi le dau și vouă, dar am plătit bani grei pentru ele. Dacă vreți să vă distrați pe seama Andreei Marin, angajați-vă propriul vostru fotograf care s-o hărțuiască!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 septembrie 2011 07:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult