Economia duduie! La Familia cântă acum „De două ori pe lună să ducem o viaţă bună”

Cunoscuta trupă „La Familia” s-a reunit din nou pentru încă un hit hip-hop care ne va face să dăm din cap pe ritm până dimineața. Versurile melodiei reflectă situația din țară, pentru că acum ei și cu băieții cântă „De două ori pe lună să ducem o viață bună”.

„În ultimii ani am dus-o tot mai bine, Sisu s-a lăsat de droguri și nu mai avem nevoie de bani de avocați pentru el, Puya s-a îngrășat și e tot mai bonom iar Don Baxter a ajuns și el să trăiască din salariul minim pe economie, deci e hiper-bogat”, spune managerul trupei. Și versurile s-au schimbat un pic, de exemplu partea lui Sisu acesta spune cât de tare e să bagi tămâie, să mergi la mânăstiri cu Basilica Travel și cum să te rogi lui Dumnezeu nu colegului de celulă pentru o țigară.

Dealtfel melodia reflectă și strategia guvernamentală pentru îmbunătățirea vieții. Conform unui secretar de stat responsabil cu muzica și finanțele din Guvern, până în 2030 România speră să ajungă la „Așa sunt zilele mele, una bună 10 rele”, ceea ce înseamnă chiar 3 zile bune pe lună.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 august 2021 19:23
Citește mai mult despre: economie la familia viata buna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult