Așa se întâmplă când se iau măsuri economice după ureche și nu în urma unor strategii bine gândite! Sub presiunea pieței, prețurile la energia electrică au explodat în această iarnă iar cea mai afectată industrie a fost cea a videochat-ului. Vibratoarele, calculatoarele, camerele video reprezintă 30% din consumul de curent industrial al țării. 

industria_videochatului_atac_informatic.jpg

„Să punem informația în context. În vremurile de glorie, Sidex consuma 10% din curentul industrial al țării. Această industrie este de trei ori peste industria oțelului”, a precizat economistul Decebal Popescu. „Se observă o scădere a dinamicii veniturilor pe această ramură industrială, curba este descendentă. Bagaboantele alea nu mai câtigă atât de mulți bani”. 

O criză în industria videochat-ului este un semnal important în piață, de această industrie depinzând dealeri auto și zeci, poate sute de dezvoltatori imobiliari. Economistul Decebal Popescu vede o singură soluție pentru prevenirea unei crize, una dură, ce-i drept. „Din păcate tot sectorul privat va trebui să absoarbă și acest deficit. Practic trebuie cu toții, ca popor, să ne masturbăm mai des, să facă și fetele alea un ban”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 18.01.2018 21:44 Monden

National Cinematografic