Economia chiar e în cădere liberă, iar multor români le-a ajuns deja cuţitul la os! Potrivit unor surse din teren, un şofer de taxi din Capitală şi-a călcat pe toate principiile şi nu doar că a admis că nu se retrage în Berceni, ci a şi acceptat o cursă de doar 5 kilometri.

taximetrist_voucher_sapun.jpg

"Aia e, n-am încotro, când nu vine turistul să-l plimbi de trei ori prin toate comunele din Ilfov de la Romană până la Unirii, mai tre' să faci şi o cursă normală", spune Gigi, taximetristul căzut victimă pandemiei.

"Îmi cer scuze dacă am dezonorat breasla. Voi face orice ca să-mi îndrept reputaţia, dar până atunci trebuie să mănânc şi eu o pâine. Da, recunosc, am dus un om din punctul A în punctul B."

În prezent, lumea taximetriei e împărţită între cei care îşi doresc arderea pe rug a lui Gigi şi cei care îl respectă pentru sacrificiul făcut în aceste vremuri de grea încercare.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 24.04.2020 15:33 Monden

National Cinematografic