Economia chiar e în cădere liberă, iar multor români le-a ajuns deja cuţitul la os! Potrivit unor surse din teren, un şofer de taxi din Capitală şi-a călcat pe toate principiile şi nu doar că a admis că nu se retrage în Berceni, ci a şi acceptat o cursă de doar 5 kilometri.

taximetrist_voucher_sapun.jpg

"Aia e, n-am încotro, când nu vine turistul să-l plimbi de trei ori prin toate comunele din Ilfov de la Romană până la Unirii, mai tre' să faci şi o cursă normală", spune Gigi, taximetristul căzut victimă pandemiei.

"Îmi cer scuze dacă am dezonorat breasla. Voi face orice ca să-mi îndrept reputaţia, dar până atunci trebuie să mănânc şi eu o pâine. Da, recunosc, am dus un om din punctul A în punctul B."

În prezent, lumea taximetriei e împărţită între cei care îşi doresc arderea pe rug a lui Gigi şi cei care îl respectă pentru sacrificiul făcut în aceste vremuri de grea încercare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 24.04.2020 15:33 Monden

National Cinematografic