Ecran imens, montat în Comarnic pentru ca cei blocaţi în trafic pe DN1 să vadă Game of Thrones

Ai dat o fugă la munte, eşti blocat pe DN1 şi ţi-e groază că ratezi Game of Thrones la noapte? Uită de griji! În cadrul unui parteneriat între HBO Prahova şi Compania Naţională de Drumuri, un ecran imens va fi amplasat în localitatea Comarnic pentru ca turiştii care stau la coadă să poată urmări, la patru dimineaţa, serialul preferat.

“De obicei, când petreceam un weekend la Sinaia sau Buşteni, episodul de săptămâna aceea era compromis pentru mine”, spune Decebal Popescu, contabil şi Lannister onorific din sectorul 4 al Capitalei. “După o noapte petrecută în trafic trebuia să merg direct la birou, iar acolo toată lumea vorbea despre ce s-a întâmplat în Game of Thrones.”

“Dacă aveai ghinionul să te prindă ora de Game of Thrones în zona Comarnic, puteai să-ţi iei adio”, confirmă un alt şofer. “Acolo n-ai semnal din cauza munţilor, iar dacă tragi un cablu de la vreun localnic binevoitor, ca să te uiţi la TV în maşină, care sunt şansele să aibă HBO? De aia consider că un ecran cu Game of Thrones deasupra şoselei e cea mai bună idee pe care au avut-o românii din ‘89 încoace.”

Potrivit autorităţilor rutiere, episodul din noaptea aceasta va fi reluat pe ecranul gigant ori de câte ori este nevoie, până când şi ultimul bucureştean ajunge cu bine acasă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
29 mai 2016 10:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult