Ediție specială la „Insula Iubirii”, cu Gâdea, Badea și „ispita” Dan Voiculescu

Sezonul 4 din Insula Iubirii s-a terminat, dar surprizele încă nu. Producătorii au anunțat o ediție specială a emisiunii în decembrie, la care vor participa vedete ale postului cum ar fi Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu sau Mugur Ciuvică, ce vor trebui să reziste ispitei Dan Voiculescu.

Concurenții vor fi duși într-un hotel de lux în Thailanda, dezinfectat după prezența participanților de la sezonul trecut și vor petrece 12 zile de vis. Soțiile lor vor fi duse pe altă insulă, de unde vor putea vedea dacă bărbații or să cadă în ispită și vor face sex anal cu Dan Voiculescu, un bărbat matur, cu experiență, călit în focurile politice și în bussines, un tată, un inovator, un mentor și un falnic stejar ce stă drept în fața furtunilor istoriei.

Câștigătorul premiului cel mare va primi un împrumut de 50.000 de euro de la Dan Voiculescu, precum și oportunitatea de a face un interviu în exclusivitate cu acesta, interviu ce va fi difuzat la Antena 3. Concursul este deschis și participanților obișnuiți care vor să-l lingă pe Dan Voiculescu și au impresia că acest gest este unul care merită făcut. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 decembrie 2018 18:03
Citește mai mult despre: badea gadea insula iubirii Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult