Ediţie specială „Un show păcătos”! Bianca îi va povesti lui Capatos ce crede despre Simona Halep

Diseară se anunţă o ediţie halucinantă a emisiunii „Un show păcătos”. Cel puţin aşa promite moderatorul Dan Capatos, care dă asigurări că va duce ideea de cloacă pe nişte culmi la care nici o altă emisiune nu visează. Tema emisiunii va fi, spune Capatos, performanţa Simonei Halep, care s-a calificat în sferturile Australian Open.

Prima care va plonja în cloaca de la „Un show păcătos” este Bianca Drăguşanu, care va comenta performanţa Simonei Halep, din perspectiva relaţiei dintre Bianca şi Victor Slav. Bonus, Capatos va prezenta un interviu de după gratii cu Gigi Becali, care va explica, în timp ce se scarpină în cur, cum trebuie să joace Simona Halep în următoarea partidă.

Apogeul emisiunii va fi însă reprezentat de momentul în care Dan Capatos o va satisface sexual pe asistenta Loredana Chivu cu mânerul unei rachete de tenis, în timp ce cealaltă asistentă a emisiunii, Ana Maria Mocanu, va linge provocator două mingi de tenis. Toate sub privirile lui Cătălin Bordea, care se va masturba în direct şi va ejacula pe audienţa în delir din platou.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
20 ianuarie 2014 16:01

Alte articole

Vezi mai mult