Efectele căldurii! Presupusul nebun care umbla gol în tramvai era doar un călător căruia i s-a topit treningul

Toată lumea l-a crezut nebun, dar era doar o victimă a caniculei! Vasile Ţ., un tânăr care călătorea gol puşcă în tramvaiul 40, a fost ridicat de Poliţie în această dimineaţă după mai multe plângeri din partea celorlalţi pasageri.

Trimis la Spitalul 9 pentru analize, s-a dovedit că Vasile era perfect echilibrat psihic, numai că i s-a topit treningul din cauza căldurii, undeva între Piaţa Muncii şi Arena Naţională.


“Se mai întâmplă. Vara sunt mulţi exhibiţionişti care umblă goi cu RATB-ul, dar şi mulţi nevinovaţi care pleacă din casă cu haine sintetice. Noi încercăm să le explicăm că acestea se topesc, rămâi în curul gol şi se scandalizează ceilalţi călători. La prânz, temperatura poate atinge 400 de grade Celsius, cam ca într-un cuptor bun de pizza”, spune Robert, vatmanul tramvaiului.

“Nici hainele de bumbac nu sunt bune, că iau foc instant. De-aia, dacă ştiu că am de mers cu tramvaiul, nu ies niciodată fără chiloţi din azbest sau kevlar”, adaugă un călător bine intenţionat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
23 iunie 2017 10:40
Citește mai mult despre: caldura canicula RATB trening

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult