Veşti bune pentru blatişti! CCR a admis astăzi, cu 7 voturi "cum zice Dragnea" şi 2 "împotrivă", sesizarea premierului Dăncilă privind completurile de 5 controlori de la RATB. Decizia de azi are o miză majoră pentru liderul PSD, care scapă astfel de o amendă de 50 de lei, dar mii de alţi călători clandestini răsuflă şi ei uşuraţi.

ccr_completuri_controlori.jpg
"Practic, oricine a fost prins de un complet de 5 controlori în ultimii patru ani îşi poate recupera amenda, pentru că boacterii au fost traşi la sorţi în condiţii nelegale, implicit nu putem şti sigur dacă pasagerul avea sau nu bilet", explică Marcel Dorobanţu, bucureştean care face blatul de douăzeci de ani.

"În ceea ce priveşte completurile de trei controlori, decizia Curţii va veni cel târziu săptămâna viitoare, dar nu mă aştept la surprize", adaugă specialistul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 23.01.2019 13:06 Monden

National Cinematografic