Cei care au spus că dublarea alocațiilor pentru copii va duce la creșterea vânzărilor de alcool s-au înșelat amarnic. Și cel mai bun exemplu în acest sens este reacția superbă a simpaticului nea Costel, care a anunțat că, începând de acum, își iubește de două ori mai mult nepoțeii.

neacostel_nepotii2.jpg ”Iată, această mărire a alocațiilor pentru copii creează iubire între bunici și nepoți, o punte de dragoste sinceră și dezinteresată între generații, dacă vreți”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”În perioada următoare mă aștept să fie o explozie de bunici și părinți care-și vor înconjura copiii cu de două ori mai multă iubire decât până acum.”

Zeci de jurnaliști l-au asaltat pe nea Costel și au încercat să afle de la el de ce a decis să-și iubească de două ori mai mult nepoții, dar simpaticul bunicuț i-a ignorat cu desăvârșire. Abia când disperații de la câteva televiziuni și publicații au devenit prea insistenți și i-au răsturnat berea, nea Costel a răbufnit și le-a făcut o scurtă declarație: ”Dă-vă-n p… mea de penibili!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 14.01.2020 20:33 Monden

National Cinematografic