Cei care au spus că dublarea alocațiilor pentru copii va duce la creșterea vânzărilor de alcool s-au înșelat amarnic. Și cel mai bun exemplu în acest sens este reacția superbă a simpaticului nea Costel, care a anunțat că, începând de acum, își iubește de două ori mai mult nepoțeii.

neacostel_nepotii2.jpg ”Iată, această mărire a alocațiilor pentru copii creează iubire între bunici și nepoți, o punte de dragoste sinceră și dezinteresată între generații, dacă vreți”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”În perioada următoare mă aștept să fie o explozie de bunici și părinți care-și vor înconjura copiii cu de două ori mai multă iubire decât până acum.”

Zeci de jurnaliști l-au asaltat pe nea Costel și au încercat să afle de la el de ce a decis să-și iubească de două ori mai mult nepoții, dar simpaticul bunicuț i-a ignorat cu desăvârșire. Abia când disperații de la câteva televiziuni și publicații au devenit prea insistenți și i-au răsturnat berea, nea Costel a răbufnit și le-a făcut o scurtă declarație: ”Dă-vă-n p… mea de penibili!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 14.01.2020 17:33 Monden

National Cinematografic