Efectele dublării alocaţiilor! Nea Costel îşi iubeşte de două ori mai mult nepoţii

Cei care au spus că dublarea alocațiilor pentru copii va duce la creșterea vânzărilor de alcool s-au înșelat amarnic. Și cel mai bun exemplu în acest sens este reacția superbă a simpaticului nea Costel, care a anunțat că, începând de acum, își iubește de două ori mai mult nepoțeii.

”Iată, această mărire a alocațiilor pentru copii creează iubire între bunici și nepoți, o punte de dragoste sinceră și dezinteresată între generații, dacă vreți”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”În perioada următoare mă aștept să fie o explozie de bunici și părinți care-și vor înconjura copiii cu de două ori mai multă iubire decât până acum.”

Zeci de jurnaliști l-au asaltat pe nea Costel și au încercat să afle de la el de ce a decis să-și iubească de două ori mai mult nepoții, dar simpaticul bunicuț i-a ignorat cu desăvârșire. Abia când disperații de la câteva televiziuni și publicații au devenit prea insistenți și i-au răsturnat berea, nea Costel a răbufnit și le-a făcut o scurtă declarație: ”Dă-vă-n p… mea de penibili!”

Scris de Calin
14 ianuarie 2020 18:01
Citește mai mult despre: nea Costel

Alte articole

Vezi mai mult