Efectele graţierii! Pentru că are peste 60 de ani, şi p… lui Terente va fi eliberată de la IML

Uitaţi de Vişinescu! Cel mai cunoscut deţinut din România, penisul lui Terente, ar putea beneficia şi el de graţiere în urma ordonanţei pregătite de guvernul PSD. Pentru că are peste 60 de ani, mădularul haiducului brăilean ar putea fi eliberat din borcanul cu formol de la ‘Mina Minovici’, unde îşi ispăşeşte în prezent sentinţa pentru viol, tâlhărie şi priapism în formă agravată.

“Penisul lui Terente e încarcerat la muzeul IML încă din 1927. Deşi nimeni nu-i contestă vinovăţia, trebuie să ţinem cont că a avut parte, în detenţie, de nişte condiţii inumane: a fost jupuit, umplut cu vată şi ţinut pe acelaşi raft cu încă 400 de organe. În termeni colocviali, a fost tratat ca pula”, spune Decebal Popescu, avocatul penisului.

“Dacă nu va fi graţiat anul acesta, penisul lui Terente se gândeşte serios să intenteze proces României la CEDO. I-ar putea urma exemplul alte penisuri celebre, de pildă al domnului Borcea, care a fost supus la muncă forţată în puşcărie”, a ameninţat Popescu, după o întrevedere cu clientul său.

Dacă va fi eliberat, penisul lui Terente spune că va încerca să-şi reclădească viaţa, înscriindu-se la facultate şi găsindu-şi un loc de muncă, însă nu exclude o carieră politică, apropiaţii spunând adesea că e croit pentru aşa ceva.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
31 ianuarie 2017 08:01
Citește mai mult despre: amnistie gratiere iml mina minovici penis terente

Alte articole

Vezi mai mult