Efectele inflației! Botezatu se plânge că s-a făcut 20 de lei kg de margarină

Celebrul designer heterosexual Cătălin Botezatu se plânge că este extrem de afectat de creșterea prețurilor din ultima vreme. „E inadmisibil, s-a făcut 20 de lei kilu de margarină!“, a răbufnit Botezatu. „Devine din ce în ce mai greu să fii designer vestimentar în România.“

El spune că margarina este absolut vitală pentru un designer heterosexual. „Nu sunt barbar, s-o ung pe pâine și s-o bag în gură, că atunci nu m-ar afecta așa tare prețul ei. Însă când folosești cantități impresionante de margarină, ca orice designer heterosexual, simți la buzunar. Pentru că nu pot fără margarină, am nevoie de ea la… ştiţi voi, la creat modă“, a explicat Cătălin Botezatu.

Designerul de chiloți consideră că industria din care face parte ar trebui să beneficieze de prețuri subvenționate la margarină. „Noi, designerii heterosexuali din România lucrăm cu margarină, dar avem și noi nevoie de un preț decent la ea. Nu mă compar cu designerii heterosexuali din Vest, care își permit vaselină, care e de două-trei ori mai scumpă decât margarina, dar măcar o margarină subvenționată merit și eu“, spune Botezatu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 octombrie 2022 17:19
Citește mai mult despre: Botezatu margarina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult