Efectele sărăciei. Cei mai mulți români aleg Milogos pentru vacanța în Grecia

Întrucât anul acesta se anunță a fi unul de maximă sărăcie, cel puțin comparat cu anii trecuți, românii care vor să-și petreacă ultima vancanță în străinătate înainte de dezastrul economic care ne va lăsa pe toți șomeri aleg în această perioadă insula Milogos din Grecia. Principalul motiv îl reprezintă prețurile extrem de reduse la cazare și, probabil, mâncare, pentru că majoritatea oamenilor care merg acolo oricum vin cu conserve de acasă.

Ca mai toate destinațiile de vacanță din Grecia, și în Milogos poți găsi hoteluri sau pensiuni cu „all-inclusive”, respectiv o sală de masă mare unde au suficiente prize în care turistul să-și bage reșoul și să gătească ce a adus de-acasă sau ce a prins cu mâinile goale în explorările de pe insulă. Totodată, hotelierii din zonă taxează doar pe cameră și singura condiție e ca odată ce a intrat toată familia cu bagajele să se poată închide ușa.

Cei care vin cu mașina pot parca pe unde vor ei, să se simtă ca acasă, pe gazon, pe trotuar, în dispensarul medical sau chiar și pe plajă. Marea ca turcoazul oferă ample posibilități pentru turiștii români să intre cu tabla lor în apă și să aibă o amintire de neuitat întrucât nicăieri pe Milogos nu există vreun tractor sau salvamar ceea ce înseamnă că odată intrat în apă cam asta e.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 mai 2022 17:03
Citește mai mult despre: Grecia turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult