This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Nu degeaba spun bătrânii că la începutul lui ianuarie corpul omenesc e 75% colesterol! În această dimineaţă, Decebal Popescu, un bărbat de 42 de ani din Capitală, a suferit un accident casnic aparent banal, dar ce a urmat i-a uimit chiar şi pe specialişti.

taiat_la_deget_maioneza.jpg
"Tăiam nişte morcovi pentru o salată de crudităţi. Ştiţi, după vacanţă mai ţine omul un pic de regim. Atunci m-am înţepat din greşeală în deget", mărturiseşte Decebal. "Aoleu, să vezi că îmi pătez cu sânge cămaşa nouă, mi-am zis. Draci! În loc de sânge a ieşit maioneză. Nu multă. Un spârc, acolo. Era totuşi o rană superficială."

Intrigat, Decebal s-a dus la medic, care i-a degresat degetul şi i l-a bandajat, nu înainte de a preleva o mostră de maioneză. "Vestea bună e că era maioneză curată, cu ouă de ţară. Vestea proastă e că pacientul are atâta salată de boeuf în sistem încât, săptămâni întregi de-acum încolo, dacă-şi suflă nasul o să scoată cubuleţe de gogoşar. Pe viitor, i-am recomandat domnului Popescu să limiteze consumul la 2 găleţi per sărbătoare", spune doctorul Jean F.

Întrebat cum de supravieţuieşte cu atâta maioneză în sistemul circulator, Decebal Popescu a recunoscut că de-a lungul lui 2017 a mâncat câte un pic de salată de boeuf în fiecare zi, ca să-şi obişnuiască organismul.

Scris de Vasile | Wednesday, 03.01.2018 15:42 Monden

National Cinematografic