Efectele Sărbătorilor! Un român s-a tăiat din greşeală la deget şi i-a curs maioneză

Nu degeaba spun bătrânii că la începutul lui ianuarie corpul omenesc e 75% colesterol! În această dimineaţă, Decebal Popescu, un bărbat de 42 de ani din Capitală, a suferit un accident casnic aparent banal, dar ce a urmat i-a uimit chiar şi pe specialişti.

„Tăiam nişte morcovi pentru o salată de crudităţi. Ştiţi, după vacanţă mai ţine omul un pic de regim. Atunci m-am înţepat din greşeală în deget”, mărturiseşte Decebal. „Aoleu, să vezi că îmi pătez cu sânge cămaşa nouă, mi-am zis. Draci! În loc de sânge a ieşit maioneză. Nu multă. Un spârc, acolo. Era totuşi o rană superficială.”

Intrigat, Decebal s-a dus la medic, care i-a degresat degetul şi i l-a bandajat, nu înainte de a preleva o mostră de maioneză. „Vestea bună e că era maioneză curată, cu ouă de ţară. Vestea proastă e că pacientul are atâta salată de boeuf în sistem încât, săptămâni întregi de-acum încolo, dacă-şi suflă nasul o să scoată cubuleţe de gogoşar. Pe viitor, i-am recomandat domnului Popescu să limiteze consumul la 2 găleţi per sărbătoare”, spune doctorul Jean F.

Întrebat cum de supravieţuieşte cu atâta maioneză în sistemul circulator, Decebal Popescu a recunoscut că de-a lungul anului a mâncat câte un pic de salată de boeuf în fiecare zi, ca să-şi obişnuiască organismul.

Scris de Vasile
3 ianuarie 2018 16:42
Citește mai mult despre: accident maioneza Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult