Efectul alegerilor! Pe OLX, 80% din anunțurile din Teleorman sunt vânzări de ulei, făină și găleți

Se simte că abia s-au terminat alegerile! Dezamăgiţi de rezultatul obţinut de candidatul lor, numeroşi teleormăneni s-au hotărât să renunţe la cadourile primite în timpul campaniei. Astfel, majoritatea covârşitoare a anunţurilor postate pe OLX.ro de utilizatori din Teleorman în ultimele săptămâni sunt vânzări de găleţi în culorile partidului, pixuri şi sacoşe cu alimente de bază.

Sanda T., o gospodină din sectorul 3 al Capitalei, e hotărâtă să profite de elanul teleormănenilor de a se debarasa de pomenile electorale. “Vin sărbătorile, avem musafiri, trebuie să fac o grămadă de cozonaci”, explică aceasta. “Vecina mea are un văr la Alexandria, ea mi-a sugerat că pe OLX ar putea fi plin de făină şi zahăr din Teleorman. Ce idee bună! O să-i mulţumesc cu un cozonac.”

“Încă nu ştiu dacă vreau să-l fac cu rahat sau cu nucă, alea nu prea s-au dat în campanie. O să-mi fac o listă de favorite, am înţeles că pot să câştig 1000 de lei şi nici măcar nu trebuie să votez cu cineva anume!”, adaugă, plină de entuziasm, bucureşteanca pasionată de cumpărături pe internet.

Din banii strânşi de pe urma alimentelor vândute, locuitorii din Teleorman speră să-şi cumpere şi ei provizii pentru sărbători. “Unele care să n-aibă gust de alegeri! În găleţi fără sigle!”, exclamă aceştia.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

2 decembrie 2014 11:12

Alte articole

Vezi mai mult