Efectul caniculei. Grașii au un succes teribil la femei, că au umbra mare

Soarele torid nu e detestat chiar de toată lumea. Grașii, o categorie până acum neglijată de femei, încep să fie extrem de căutați pentru umbra lor mare și deasă. Grașii spun că se țin după ei chiar și câte 4-5 femei odată, care îi roagă să le bage și pe ele în seamă puțin.

”Se țin după mine, nebunele. Uneori mă plimb chiar și cu 2 la braț. Mă țin de vorbă, mă întreabă ce hobbiuri am, deci clar vor să mi-o tragă. Toate mi-au dat profilul de Facebook, dar pe urmă nu le-am mai văzut, probabil au avut ceva problemă cu contul. Nu cred că m-au blocat, sunt prea macho ca să facă asta”, spune Marian, un gras din București.

Deja unii grași au început să exploateze această nișă și agață femei pe troutuar: ”Hei, păpușe, hai să-ți arăt ce umbră vârtoasă am! Vino la mine la subraț să te răcorești”.

Multe femei au început să frecventeze locuri unde merg grașii de obicei. La un festival de streetfood femeile spun că e o adevărată pădure de grași și unele și-au întins chiar și un hamac între doi grași care stăteau la coadă la cabanoși în pâine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 iulie 2019 15:07
Citește mai mult despre: gras

Alte articole

Vezi mai mult