Efectul Carla’s Dreams: un beţiv a fost vopsit pe faţă de tovarăşii de pahar şi acum are 3 hituri la radio

Voiau doar să-i facă o glumă proastă, dar i-au schimbat viaţa pentru totdeauna! În timp ce zăcea, leşinat din cauza alcoolului, sub masă, prietenii alcoolicului Gheorghiţă Popa l-au vopsit pe faţă, fără să se gândească că gestul lor necugetat îi va aduce glorie, milioane de fani şi cel puţin trei hituri în top 10 la radio.

“Îl ştiu pe Gheorghiţă de ani de zile, e un beţiv ordinar. Aseară era cu prietenii la mine la cârciumă, el îşi pierduse cunoştinţa şi ei îl mâzgăleau pe faţă cu svastici şi penisuri. Arăta ca un pom de Crăciun, dar… cu svastici şi penisuri”, povesteşte Sandu, barman. “M-am amuzat şi eu, l-am filmat cum bâiguie ceva şi l-am pus pe Youtube. Cum mormăia el acolo, zici că vorbea moldoveneşte!”

„Câteva ore mai târziu, clipul avea 44 de milioane de vizualizări, pe pereţi erau şapte discuri de platină, Gheorghiţă vomita într-un colţ şi tocmai veniseră Inna şi Delia să-l ţină de cap. Ce naiba?”

“Se numeşte efectul Carla’s Dreams – orice drojdier pictat are de 174,5 ori mai mult succes decât un drojdier natural, în condiţiile în care amândoi cântă la fel de groaznic. Aborigenii din Australia, indienii Cherokee, triburile maori – toţi exploatau acest efect ca să-şi lanseze carierele muzicale”, explică un antropolog din cartier.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 mai 2017 17:05
Citește mai mult despre: carlas dreams muzica vopsea

Alte articole

Vezi mai mult