Sute de apeluri la numărul de urgenţă 112, după ce a început ploaia îngheţată în Capitală. Cetăţenii au reclamat o invazie de morse, mai ales în zona Centrului Vechi, dar şi în apropierea restaurantelor de vegani, unde se pare că ar mişuna aceste vieţuitoare cu colţi. Oamenii spun că morsele intră din când în când în localuri, de unde ies cu câte o bere şi că fumează ţigări, pe care multe morse şi le rulează singure.morsa_hipster_bucuresti.jpg

Precauţi, poliţiştii au intervenit cu tranchilizante de zootehnie, însă au dat peste hipsteri cu ţurţuri în bărbi, care s-au adunat în colonii mari, în faţă la Alt Shift, Control, sau în Palatul Universul, unde încearcă să se împerecheze şi scot sunetele neinteligibile, într-un fel de engleză presărată cu termeni din muzica electronică. Contactate de poliţişti, morsele cu barbă au protestat: “Dar ce-am făcut, v-am spart vreun vinil rar, de vă luaţi de noi?”.

Hipsterii bărboşi cu ţurţuri au viaţă grea şi din cauza taximetriştilor nesimţiţi din centru. Aceştia se bucură că pot refuza cursele scurte solicitate de hipsteri, motivând că nu iau animale sălbatice. Poliţiştii roagă cetăţenii să nu le mai facă acestor hipsteri gluma cu “vezi că ai ceva pe tricou”, că le intră ţurţurii în piept şi se rănesc.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Monday, 19.03.2018 22:52 Monden

National Cinematografic