Efectul freezing rain. Bucureştenii au reclamat o invazie de morse, după ce au văzut hipsterii cu ţurţuri în bărbi

Sute de apeluri la numărul de urgenţă 112, după ce a început ploaia îngheţată în Capitală. Cetăţenii au reclamat o invazie de morse, mai ales în zona Centrului Vechi, dar şi în apropierea restaurantelor de vegani, unde se pare că ar mişuna aceste vieţuitoare cu colţi. Oamenii spun că morsele intră din când în când în localuri, de unde ies cu câte o bere şi că fumează ţigări, pe care multe morse şi le rulează singure.

Precauţi, poliţiştii au intervenit cu tranchilizante de zootehnie, însă au dat peste hipsteri cu ţurţuri în bărbi, care s-au adunat în colonii mari, în faţă la Alt Shift, Control, sau în Palatul Universul, unde încearcă să se împerecheze şi scot sunetele neinteligibile, într-un fel de engleză presărată cu termeni din muzica electronică. Contactate de poliţişti, morsele cu barbă au protestat: “Dar ce-am făcut, v-am spart vreun vinil rar, de vă luaţi de noi?”.

Hipsterii bărboşi cu ţurţuri au viaţă grea şi din cauza taximetriştilor nesimţiţi din centru. Aceştia se bucură că pot refuza cursele scurte solicitate de hipsteri, motivând că nu iau animale sălbatice. Poliţiştii roagă cetăţenii să nu le mai facă acestor hipsteri gluma cu “vezi că ai ceva pe tricou”, că le intră ţurţurii în piept şi se rănesc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
19 martie 2018 20:52
Citește mai mult despre: frig hipsteri morse ţurţuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult