Revenirea bruscă a iernii are efecte din ce în ce mai grave asupra ţării noastre! Încă din zorii zilei, mii de români se plâng că nu pot da telefoane, iar SMS-urile ajung cu întârzieri de câteva ore. Potrivit companiilor de telecomunicaţii, reţelele GSM din întreaga ţară sunt supraîncărcate, iar motivul e lesne de intuit: absolut toate mamele şi-au sunat copiii să-i avertizeze că e cam friguţ şi ar trebui să-şi ia căciulă.

mame_suna_copiii_frig.jpg

“Antenele noastre funcţionează la capacitate maximă, dar reţeaua e mai încărcată decât de Revelion. Estimăm că, chiar în acest moment, circa 7 milioane de mame îşi bat copiii la cap să nu iasă fără căciulă, mănuşi, fular, ciorapi de lână, geacă şi ceva pe dedesubt”, explică Horea Gherghelegiu, mecanic de stâlpi la o companie de telefonie mobilă din Tecuci.

Pe lângă liniile telefonice, şi alte canale de comunicare sunt afectate, numeroase mame apelând la alte servicii pentru a se asigura că odraslele lor nu pleacă dezbrăcate la serviciu. “Doamne fereşte, să nu îngheţe! I-am lăsat mesaj pe Whatsapp, Skype, Hangouts, Facebook, Viber, Signal, Firechat, Tinder, în căsuţa poştală şi pe teletext: ia-ţi căciulă”, spune Florina, mama unui bucureştean de 42 de ani.


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 20.04.2017 16:42 Monden

National Cinematografic