Revenirea bruscă a iernii are efecte din ce în ce mai grave asupra ţării noastre! Încă din zorii zilei, mii de români se plâng că nu pot da telefoane, iar SMS-urile ajung cu întârzieri de câteva ore. Potrivit companiilor de telecomunicaţii, reţelele GSM din întreaga ţară sunt supraîncărcate, iar motivul e lesne de intuit: absolut toate mamele şi-au sunat copiii să-i avertizeze că e cam friguţ şi ar trebui să-şi ia căciulă.

mame_suna_copiii_frig.jpg

“Antenele noastre funcţionează la capacitate maximă, dar reţeaua e mai încărcată decât de Revelion. Estimăm că, chiar în acest moment, circa 7 milioane de mame îşi bat copiii la cap să nu iasă fără căciulă, mănuşi, fular, ciorapi de lână, geacă şi ceva pe dedesubt”, explică Horea Gherghelegiu, mecanic de stâlpi la o companie de telefonie mobilă din Tecuci.

Pe lângă liniile telefonice, şi alte canale de comunicare sunt afectate, numeroase mame apelând la alte servicii pentru a se asigura că odraslele lor nu pleacă dezbrăcate la serviciu. “Doamne fereşte, să nu îngheţe! I-am lăsat mesaj pe Whatsapp, Skype, Hangouts, Facebook, Viber, Signal, Firechat, Tinder, în căsuţa poştală şi pe teletext: ia-ţi căciulă”, spune Florina, mama unui bucureştean de 42 de ani.


Scris de Vasile | Thursday, 20.04.2017 15:42 Monden

National Cinematografic