Efectul Iohannis. Adrian Năstase se plimbă prin jurul palatului Cotroceni şi tot scapă chestii pe jos

Puterea desfrâului! După ce au apărut fotografii cu preşedintele Iohannis, cel mai sexy om în viaţă, la baza de la Kogălniceanu, fostul premier Adrian Năstase a fost văzut dând târcoale Palatului Cotroceni. Personalul de pază a observat cum Năstase pare să scape din 2 în 2 minute câte ceva pe jos, ba cheile, ba o batistă, ba un săpun, sau chiar o cutie de prezervative şi un lubrifiant.

“N-am intervenit, pentru că nu pare să prezinte pericol. L-am rugat frumos să se plimbe prin altă parte, dar el s-a enervat şi a zis: <>”, a declarat un SPP-ist de la Cotroceni. Acesta susţine că Năstase era foarte insistent

Năstase nu s-a lăsat intimidat de pază. A escaladat zidul palatului, apoi şi-a dat cămaşa jos şi s-a tăvălit pe gazon pozând lasciv şi masându-şi fesele, în timp ce striga: “Psst! Klaus! Klaus! Eşti şi preşedintele meu!”. În cele din urmă, Năstase a fost scos din curtea palatului de către soţia lui, Dana, care l-a convins să vină acasă după ce i-a promis că-l satisface ea, cu dildoul lui preferat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 iulie 2017 17:07
Citește mai mult despre: iohannis nastase

Alte articole

Vezi mai mult