Efectul #metoo! De frică să nu atingă accidental vreo femeie, bărbaţii ies la băut doar în cluburi gay

Amploarea pe care a luat-o fenomenul #metoo a început să afecteze viața socială a majorității bărbaților. Precauți, aceștia mai ies la băut doar în cluburi gay, ca să nu riște ca printr-o atingere accidentală să fie acuzați de hărțuire și linșați public pe Facebook.

”Facebook-ul arată acum ca un spațiu al execuțiilor publice”, spune un bărbat. ”Problema e că pe lângă adevăratele victime ale abuzului sexual au apărut tot felul de «attention whores», tipe care profită de o problemă extrem de gravă și serioasă ca să pozeze în victime. Așa că, decât să risc să dau de una ca asta în vreun club, mai bine la barul gay, că măcar acolo pot bea relaxat o bere sau un vin.”

Nici măcar faptul că anumite baruri gay au ținută obligatorie nu-i împiedică pe bărbați să le ia cu asalt. ”Dacă asta trebuie să fac, să mă epilez pe picioare, să mă îmbrac în fustiță și să mă machiez strident ca să pot bea liniștit o bere rece cu prietenii mei, atunci fix asta o să fac”, explică un alt bărbat.

Patronii de cluburi au reacționat și ei și mulți și-au transformat deja localurile în unele cu profil gay. ”Decât să-mi vină numai pițipoance care nu consumă nimic, că nu mai găsesc pe cineva care să le facă cinste, mai bine un club gay, plin de bărbați care vin și consumă”, spune patronul unui club din Centrul Vechi bucureștean.

Scris de Calin
19 octombrie 2017 18:10
Citește mai mult despre: barbati gay MeToo

Alte articole

Vezi mai mult