Efectul primăverii! Jumătate din băncile din Cişmigiu sunt acoperite de coji de seminţe

Totul ar fi început sâmbătă dimineaţa, când mai mulţi indivizi s-au aşezat pe băncile de lângă debarcader, aducând cu ei provizii impresionante de seminţe. După nici două ore băncile din jur erau acoperite complet de coji, iar până seara circulaţia era deja blocată pe principalele alei din parc. Nici măcar echipele de dezsămânţare nu au reuşit să fluidizeze circulaţia, Primăria promiţând însă că până la sfârşitul săptămânii va reuşi să redea zona traficului pietonal.

“Când am ajuns sâmbătă dimineaţa în parc am văzut că mai mulţi cetaţeni se instalaseră pe băncile dinspre bulevard. Gesticulau şi mâncau seminţe pe nerăsuflate. Până am luat ziarul, lângă ei se formasera deja adevarate piramide, iar in scurt timp băncile din jur nici nu se mai zăreau. Doi indrăgostiţi aflaţi în apropiere au fost salvaţi în ultimul moment, fiind necesară intervenţia SMURD”, a explicat doamna Olguţa Mititelu, pensionară.

Nefiind prima întamplare de acest fel, Primăria a luat măsuri de prevedere, tipărind ghiduri cu sfaturi practice în caz de urgenţă. Astfel, cetăţenii sunt sfătuiţi ca în parc să aibă în permanenţă o umbrelă, apă, alimente dar şi un fluier, pentru a putea fi reperaţi mai uşor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult