Efectul rezultatelor proaste de la simularea Bacului! Azi s-au înfiinţat mii de firme de videochat

Veşti excelente pentru elevele care nu s-au descurcat deloc bine la simularea Bacalaureatului. Imediat după anunţarea rezultatelor dezastruoase obţinute de elevi, la Registrul Comerţului s-au depus mii de cereri pentru înfiinţarea unor firme care vor avea ca obiect de activitate videochatul erotic.

„Patronul gospodar îşi face firmă de videochat înainte de Bacalaureat”, explică întreprinzătorul Robert Acrişor. „Eu vreau să fiu pregătit, să am toate actele pe firmă în momentul în care se anunţă rezultatele oficiale de la Bac. O să angajez elevele direct de la panoul unde se afişează rezultatele, practic e ca şi cum aş pescui cu dinamită.”

Multe eleve se arată dispuse de pe acum să se angajeze la videochat, convinse fiind că se vor prezenta degeaba la Bacalaureat. „N-are sens să mă amăgesc singură”, spune o elevă de la Jean Monnet. „Decât să aştept până după Bacalaureat, când concurenţa la videochat va fi acerbă şi îmi voi găsi doar job de chelneriţă, mai bine începe de pe acum. Măcar ştiu o treabă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult