Columbofilul american Mike Tyson a trăit clipe de coșmar ieri seară la o emisiune Antena 3. Prins între doi samurai ai limbii, fostul pugilist, aflat acum la o vârstă înaintată, nu s-a putut apăra eficient și a fost pupat în cur până i s-a albit. 

gadea-tyson-badea.jpg

„Nu știu cine-s oamenii ăștia, dar aveau niște buze atât de moi că nu m-am putut opune. Abia când am ajuns la hotel și m-am uitat la cur în oglindă, așa cum fac de obicei, am văzut cât de alb este. Atunci m-am panicat cu adevărat, că de la asta a murit și Michael Jackson. Prima dată a fost negru, dup-aia a început să i se albească pielea și, când a ajuns alb de tot, a murit. Nu vreau să ajung ca el”, a povestit Mike Tyson apropiaților. 

Boxerul spune că în timpul emisiunii au mai fost niște momente pe care nu le-a înțeles în totalitate. „Mi s-a spus, în mod repetat, să spun «Jos Băsescu» și tot era un tip pe-acolo, care dormea într-un scaun și care, când se trezea, mă trăgea de mânecă să-mi spună că are niște documente devastatoare care arată cât de corupți sunt congressmanii pe-aici. Și, cică aici dacă ești profesor și ai inima bună, te bagă la pușcărie 10 ani”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 06.10.2016 13:58 Monden

National Cinematografic