Eficienţă maximă la emisiunea lui Badea şi Gâdea. Tyson a ieşit din Antena 3 cu curul complet alb

Columbofilul american Mike Tyson a trăit clipe de coșmar ieri seară la o emisiune Antena 3. Prins între doi samurai ai limbii, fostul pugilist, aflat acum la o vârstă înaintată, nu s-a putut apăra eficient și a fost pupat în cur până i s-a albit.

„Nu știu cine-s oamenii ăștia, dar aveau niște buze atât de moi că nu m-am putut opune. Abia când am ajuns la hotel și m-am uitat la cur în oglindă, așa cum fac de obicei, am văzut cât de alb este. Atunci m-am panicat cu adevărat, că de la asta a murit și Michael Jackson. Prima dată a fost negru, dup-aia a început să i se albească pielea și, când a ajuns alb de tot, a murit. Nu vreau să ajung ca el”, a povestit Mike Tyson apropiaților.

Boxerul spune că în timpul emisiunii au mai fost niște momente pe care nu le-a înțeles în totalitate. „Mi s-a spus, în mod repetat, să spun «Jos Băsescu» și tot era un tip pe-acolo, care dormea într-un scaun și care, când se trezea, mă trăgea de mânecă să-mi spună că are niște documente devastatoare care arată cât de corupți sunt congressmanii pe-aici. Și, cică aici dacă ești profesor și ai inima bună, te bagă la pușcărie 10 ani”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 octombrie 2016 14:58
Citește mai mult despre: badea gadea tyson

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult