El e cel mai mare fan Bosquito din istorie! Ştie chiar şi cum îl cheamă pe solist

Descoperire spectaculoasă într-un cartier mărginaș al Bucureștiului, unde probabil locuiește cel mai mare fan Bosquito din istorie. Este vorba de un bărbat de 46 de ani care nu doar că are întreaga discografie Bosquito și cunoaște toate versurile pe de rost, dar susține că știe chiar și cum îl cheamă pe solistul trupei.

Ar fi ceva extraordinar dacă într-adevăr fanul ar știi cum îl cheamă pe solistul de la Bosquito, în condițiile în care nici măcar solistul de la Bosquito nu știe cum îl cheamă pe solistul de la Bosquito. Din păcate e greu de verificat acest lucru, pentru că fanul Bosquito nu vrea să spună la nimeni numele solistului, pe motiv că vrea să rămână singurul din lume care știe cum îl cheamă.

Totuși, fanul Bosquito s-a arătat dispus să dezvăluie numele solistului, însă doar în schimbul unei recompense. „Pentru o astfel de informație aș vrea să obțin cel puțin 14 lei și minim două eugenii, dar și un bilet la următorul concert Bosquito“, a anunțat acesta. La așa pretenții exagerate nici nu e de mirare că până acum nimeni nu s-a oferit să afle numele solistului Bosquito.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
29 noiembrie 2022 18:11
Citește mai mult despre: fan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult