El e nutriționistul român din spatele burții glorioase a lui Elon Musk

„În fiecare dimineaţă Musk dintr-o pâine cu parizer, apoi Musk dintr-o ceafă de porc la brunch, iar la prânz Musk vreo patru mici!” Astfel explică miliardarul Elon Musk secretul burţii sale glorioase, albe ca brânza, pe care a etalat-o recent pe o plajă exclusivistă din Mikonos.

Puţini ştiu, însă, cine este omul din spatele dietei-minune a lui Musk: nea Marcel, un celebru nutriţionist român la care au apelat, de-a lungul anilor, zeci de actori de Hollywood când a fost nevoie să se îngraşe pentru un rol.

Născut în Vâlcea, Marcel Ciulică a început cu o tarabă modestă de mici, făcându-se însă remarcat imediat de mari personalităţi ale showbizului, care l-au angajat imediat ca nutriţionist.

„În ţară a lucrat pentru vedete locale, ca Steven Seagal, Jean-Claude van Damme sau Ilie Năstase. Ulterior, succesul l-a propulsat în California, unde a deschis un stand cu mici la Hollywood, chiar la picioarele D-ului imens de pe deal. Acum găteşte doar pentru Elon Musk. Nu vreau să ştiu câţi bani primeşte, dar vă asigur că are reţeta proprie de carne de mici, n-o cumpără de-a gata de la Selgros. Şi, fireşte, îi face pe un grătar electric Tesla”, spune Jim McCock, jurnalist american.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 iulie 2022 14:57
Citește mai mult despre: burta elon musk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult