El e omul care câștigă zilnic o avere din pariuri: patronul Superbet!

Care e secretul lui? Pentru un singur român, pariurile sunt o sursă constantă de bani și niciodată de pierdere. El nu merge la psiholog ca să scape de dependența de pariuri, ci se gândește permanent cum să facă să joace mai mult. E vorba de patronul Superbet, un om pentru care pariurile sunt un dar de la Dumnezeu și nicidecum o pacoste, cum sunt pentru ceilalți români.

La fel ca milioane de alți români, să trezește la 6 dimineața, ia micul dejun, se îmbracă și pleacă la pariuri. Totuși, la finalul zilei el este de fiecare dată mai bogat, în timp ce toți ceilalți sunt în 75% din cazuri, mai săraci, iar ceilalți 25% doar au câștigat niște bani pe care îi vor pierde mâine la aceleași pariuri. Nu și patronul Superbet, la care banii continuă să se adune, spun specialiștii, impresionați de acest veritabil miracol economic, care sfidează logica și teoria probabilităților.

De fiecare dată când românii aud de acest om, ei nu simt dorința de a renunța la pariuri, ci sunt imboldiți să joace mai mult, pe sume mai mari: ”Când văd că patronul Superbet poate să câștige de fiecare dată, zi de zi, îmi spun: eu de ce n-aș putea? Ce are el în plus față de mine? În afară de compania de pariuri și câteva zeci de milioane de euro? Pe cât facem pariu că și eu pot să ajung ca el?”, declară Marian Coltea, un împătimit al pariurilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 ianuarie 2023 21:56
Citește mai mult despre: bani parirui pariuri Superbet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult