Elegant! Refugiaţii vor fi cazaţi în instituţii publice, iar bugetarii vor fi trimişi la muncă în lagăre

Și-așa nu făceau nimic prin birouri! Toți bugetarii de prin instituții precum direcțiile de taxe locale, ANAF, cadastru și alte mizerii inventate de comuniști, vor fi duși în lagăre de muncă, și în locul lor vor fi cazate famii de sirieni săraci, care nu au altă vină decât că sunt de altă religie decât animalele din Statul Islamic.

”Bugetarii vor fi duși în tabere de muncă, pentru că nu e normal să-și tocească cururile în fotolii în timp ce ne tocesc nouă creierii cu formulare!”, explică Decebal Popescu, comisar european pe probleme de imigrație. Bugetarii au primit 24 de ore să-și finalizeze jocul de Solitaire și să se prezinte în Buzău, în sudul Moldovei, unde se va construi un nou canal de irigații.

”Ce e interesant e că am descoperit că în instituțiile ocupate acum de bugetari ar putea fi cazați circa 2 milioane de oameni, nu 6300. De aceea, după ce vom trimite bugetarii în lagăre, în instituții vor fi aduși și studenți, dar și familii tinere care nu-și permit o casă”, a mai spus Decebal Popescu.

Scris de Ionut
11 septembrie 2015 11:12
Citește mai mult despre: bugetari imigranti refugiati Siria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult