Elena Udrea a inaugurat la Constanța prima Grădină a Deliciilor Zoologice

Cazul de zoofilie din comuna Potârnichea, în care un bărbat a fost arestat pentru că a violat o iapă, a fost imediat exploatat politic. Ministrul Turismului Elena Udrea a sesizat potențialul erotic al zonei și a înființat urgent la Constanța Parcul Zoologic de Distracții Erotice, singurul de acest fel din Europa.

În județul Constanța actele sexuale cu animale nu vor mai rămâne gratuite pentru mult timp. Cu sprijinul primarului din Potârnichea, câțiva gospodari au ales cele mai frumoase exemplare din propria ogradă și le-au legat în alcovuri. Apoi doamna Alina Plugaru le-a făcut un instructaj rapid în tehnica amorului cu oameni, ca să nu aibă surprize, deși se știe că bărbații sunt niște porci.

Pentru a satisface absolut toate gusturile zoofililor, la parcul zoo au fost aduse și câteva exemplare exotice, de colecție: opt feline africane pentru preludiu, cinci zebre în dungi negru-roz pentru călăreții de cursă lungă și o girafă, pentru amatorii de deep-throat.

La festivitatea de inaugurare, ministrul Elena Udrea a venit îmbrăcată în celebrul ei costum de leopard, pe care îl poartă oridecâte ori vrea să încurajeze turismul sexual în România. Evident, doamna ministru a venit la festivitate însoțită de Dorin Cocoș.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 octombrie 2010 09:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult