Elena Udrea s-a înscris la Teologie! “La cât e de hoaţă, are toate şansele să ajungă patriarh”

Deşi cursurile încă n-au început, proaspăta studentă la Teologie Elena Udrea îşi uimeşte deja colegii şi profesorii! Deşi e femeie şi n-are pic de experienţă cu toiagele şi îngenuncheatul, cei care au cunoscut-o spun că are toate abilităţile necesare pentru a ajunge, într-o bună zi, mitropolit sau chiar patriarhul Bisericii Ortodoxe.

 
“E făcută pentru meseria asta”, spune Pafnutie Mizileanul, călugărul care a pregătit-o pe Udrea pentru examenul de admitere. “În mod normal, taxa de înscriere la master e de 100 de lei, dar folosind şiretlicuri doar de ea ştiute, Elena a reuşit nu doar să scape de plată, ci şi să iasă, cumva, în câştig. N-am mai văzut atâta har la o boboacă.”

După un scurt tur al campusului, deputata le-a făcut chiar şi câteva propuneri noilor săi profesori. “A venit cu un dosar întreg de proiecte, cum ar fi un logo nou pentru Biserica Ortodoxă – un simbol cu patru braţe care va costa doar 800.000 de euro. Sau organizarea, în noaptea de Înviere, a ‘Galei Iisus’, menită să atragă nu doar turişti, ci şi fonduri considerabile”, a povestit pr. Onufrie Rîuleţ, şeful catedrei de Ortodoxie Ştiinţifică.

Preafericitul Daniel nu a comentat încă declaraţiile subalternilor săi, însă apropiaţii spun că ar fi gata să le permită femeilor să îmbrace straie preoţeşti, cu condiţia să se ocupe şi ele cu “genul ăsta de minuni”, sau măcar să nu facă pagubă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 septembrie 2016 14:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult