Elena Udrea, suprinsă de paparazzi în compania şefului FMI

Departamentul nostru de investigaţii a aflat pe surse adevăratul motiv pentru care delegaţia FMI şi-a prelungit vizita în România cu două zile. Cel puţin Jeffrey Franks, şeful delegaţiei FMI, a rămas în România pentru încă două nopţi, nu pentru încă două zile, dacă înţelegeţi ce vrem să spunem. Imaginile obţinute de paparazzii noştri demonstrează clar că nu pentru negocieri cu guvernul a stat Franks suplimentar în România. Motivul este blond şi poartă numele Elena Udrea.

Paparazzi noştri au urmărit maşina şefului delegaţiei FMI şi au descoperit cu surprindere că pe scaunul din dreapta se afla Elena Udrea. Deşi cei doi au încercat să scape de paparazzi noştri în pasajul Băneasa, băieţii noştri au rămas pe poziţii şi i-au urmărit până la hotel.

Din păcate, deocamdată nu vă putem oferi decât pozele suprinse cu cei doi în maşină, întrucât pozele făcute în camera de hotel în care au intrat cei doi sunt încă la developat, urmând să le primim abia mâine.

Nu rata aşadar ediţia on line de mâine a www.timesnewroman.ro. Urmează imagini senzaţionale şi exclusive cu Elena Udrea şi şeful FMI în camera de hotel!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: FMI negocieri paparazzi udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult