Elena Udrea, surprinsă în ipostaze tandre cu şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks

Pentru că TNR îşi ţine promisiunile, revenim azi cu imagini surprinse de paparazzi noştri în camera de hotel unde s-au întâlnit Elena Udrea şi şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. A fost nevoie de multe presiuni asupra firmei de developat poze, dar am reuşit într-un final să obţinem imaginile cu cei doi. Contrar aştepărilor, cei doi au ales camera de hotel pentru a se relaxa.

Îmbrăcată comod, Udrea s-a întins pe o canapea, unde întâmplător se afla şi Jeffrey Franks. O ipostază tandră, e drept, dar nimic mai mult. După cum se poate observa în imagini, cei doi stau nemişcaţi pe canapea, fără să facă nimic. 

L-am întrebat pe paparazzi-ul nostru ce s-a întâmplat mai departe, însă el ne-a spus că pe urmă cei doi au stins lumina şi s-au culcat. E însă posibil să nu fie chiar aşa. Ca să fim sinceri, îl bănuim pe paparazzi-ul nostru că a vândut o parte din imagini celor de la CanCan sau Libertatea, altfel nu ne explicăm de ce a venit azi la muncă cu bicicleta, nu pe jos cum obişnuia. S-a vândut ieftin, oricum, măcar bani de-un Logan la mâna a doua de scotea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: FMI hotel paparazzi udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult