România produce tineri geniali pe bandă rulantă! Mihăiţă Vlăduţ, elev în clasa a 9-a la Liceul "Nicholas Mavrocordat" din Berceni, a obţinut recent Medalia de Aur la Olimpiada Internaţională de Astronomie, după ce a dovedit ştiinţific că FCSB nu e Steaua.

astronomie_fcsb.jpg
"M-a dat pe spate puştiul ăsta! De ani de zile noi, experţii NASA, încercăm să găsim un răspuns la întrebarea asta cu Steaua. Şi vine copilul ăsta ingenios şi tranşează totul într-un eseu de nici 2 pagini. În sfârşit, putem afirma răspicat că ştim EXACT de ce FCSB nu e Steaua", a declarat Dick Fromage, astronom-şef adjunct în cadrul NASA.

"De asemenea, metoda mea poate fi aplicată pentru a dovedi că FCSB nu e nici Steaua Roşie Belgrad, nici Astra, nici AS Venus. Sunt 99% sigur că nici un club cu nume de corp ceresc nu e FCSB", se laudă tânărul astronom.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 20.08.2019 10:37 Monden

National Cinematografic