Elevele care au căzut la Bac merg în toamnă la mărire de sâni: „Vrem să facem videochat”

Elevele care nu au luat Bacul s-au reorientat rapid. Ele spun că nici nu se gândesc să se prezinte la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului, preferând să meargă la mărire de sâni. Multe regretă că nu au luat această decizie mai repede, irosind bani şi timp pentru un examen la care era clar că nu au nici o şansă.

„Am fost o proastă, am dat şpagă 400 de euro, dar tot nu am luat Bacul”, se plânge o elevă din Capitală. „Dacă eram deşteaptă, foloseam banii ăia pentru un implant. Mai ales că în România e mai important să ai sânii mari decât să ai diplomă de Bac. Cu diploma mori de foame, cu sâni mari te poţi umple de bani, poţi face videochat, chiar şi muzică, poţi ajunge asistentă TV sau amanta unui om cu mulţi bani.”

Vestea le-a pus deja în gardă pe asistentele TV, care negociază de zor scăderea tarifelor, într-o tentativă disperată de a-şi păstra locul de muncă. „E tot mai greu pentru noi, concurenţa este de la an la an tot mai mare. Ar trebui să fie Bacul mai uşor, să îl ia cât mai multe eleve, că altfel o să ajung pe drumuri”, spune asistenta lui Capatos.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 iulie 2013 12:07

Alte articole

Vezi mai mult