Elevi umiliţi şi la Jean Monnet! Profesorul de matematică a venit cu un Rolls Royce

Cine ar fi crezut că şi la un liceu de fiţe elevii pot fi puşi la respect în modurile cele mai brutale? Mai mulţi părinţi şi-au retras copiii de la liceul Jean Monnet după ce aceştia s-au plâns că profesorul de matematică i-ar fi umilit total, venind la şcoală cu un Rolls Royce ultimul tip.

“Băiatul meu de clasa a 9-a a venit acasă plângând şi s-a ascuns în camera lui”, mărturiseşte o senatoare din sectorul 1 al Capitalei. “Când am reuşit să-l conving să iasă şi să-mi povestească ce a păţit, a izbucnit în lacrimi şi mi-a spus că profesorul de matematică l-a făcut să se simtă ca ultimul om, ca pielea p**ii, şi că nu mai vrea să meargă la şcoală în viaţa lui.”

“Ca profesor de matematică, dacă ştii că mulţi dintre elevii tăi primesc de la părinţi nişte amărâte de BMW-uri, îţi iei eventual un BMW mai şmecher, nu vii într-un Rolls Royce. E umilitor şi degradant pentru cei mici, care vor crede că mama şi tata nu-i iubesc suficient!”, spune psihologul liceului, care stă de vorbă în această perioadă cu copiii traumatizaţi.

Alţi elevi iau însă partea profesorului, despre care spun că e “boss de boss” şi că nu a fost vorba de cruzimce, ci doar “le-a dat mucu’ la fraieri”.

Scris de Vasile
6 februarie 2016 09:02
Citește mai mult despre: cruzime elevi Jean Monnet profesor rolls royce

Alte articole

Vezi mai mult