Elevii de la Jean Monnet abia aşteaptă balul de absolvire, ca să-şi cunoască şi ei profesorii

Elevii din clasa a XII-a a liceului Jean Monnet freamătă de nerăbdare până la cel mai aşteptat moment al anului: balul de absolvire. Deşi în mod tradiţional această sărbătoare este folosită pentru a celebra finalul studiilor liceale, la Jean Monet este probabil singura posibilitate pe care elevii o au să îşi cunoască, în sfârşit, profesorii.

„Sunt chiar curios să îmi cunosc dirigintele, mi-l imaginez un tip simpatic, gen, cu părul lung, care merge la concerte. Îmi pare rău că nu am reuşit să-mi fac timp să dau pe la liceu în toţi anii ăştia, dar chiar am avut programul foarte încărcat. Plus că dacă acum nu mă bucur de viaţă, când o mai fac?”, s-a întrebat Ionuţ, om de afaceri şi elev în clasa a XII-a F.

Sentimentul este împărtăşit şi de profesori, care sunt extrem de mândri că elevii lor au reuşit să termine liceul în condiţiile în care nu au dat deloc pe la şcoală. „A fost o clasă extraordinară domne’, nu am avut probleme cu ei, nu m-au deranjat, nu au făcut scandal, mai rar o generaţie ca asta”, a menţionat Horia Ghemotoc, profesor de chimie.

Scris de TNR
27 iunie 2014 05:06

Alte articole

Vezi mai mult