Elevii, optimişti înaintea probei de mate: „N-are cum să pice ceva cu cifre, asta s-a dat anul trecut”

Unii elevi nu sunt deloc preocupaţi de temuta probă de matematică! Tinerii spun că subiectul de care le e cel mai frică, ceva cu cifre, n-are cum să mai pice anul ăsta pentru că s-a dat anul trecut, acum doi ani ŞI acum trei ani. Mulţi nici nu s-au mai obosit să înveţe întortocheatele simboluri arabe, sperând că sorţii le vor surâde.

“Trei ani la rând a picat ceva cu cifre, plus că erau şi în modelul de pe site. Care sunt şansele să tragă tot subiectul cu cifre? Eu cred că e imposibil”, spune Vlăduţ, un puşti de 26 de ani din Caracal care dă Bacul a patra oară.

Întrebat ce a învăţat dacă e convins că nu pică cifrele, acesta s-a fâstâcit puţin şi le-a arătat reporterilor câteva foi cu desene stângace reprezentând animale de curte. “Ce-am învăţat şi la română!”, a exclamat tânărul, convins că dacă nu acum, atunci a cincea oară o să fie cu noroc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 iunie 2017 08:06
Citește mai mult despre: BAC cifre elevi subiecte

Alte articole

Vezi mai mult