Elon Musk a ajuns la Urgenţe cu o rachetă în c*r după un test nereuşit

Scene tragicomice au avut loc în această dimineaţă la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreascaville din California! Un pacient care a dorit să rămână anonim, dar care cel mai probabil este magnatul Elon Musk, s-a prezentat cu o rachetă înfiptă în rect, cel mai probabil rezultatul unui test de lansare nereuşit.

După glumele obligatorii cu Mercur şi Uranus, medicii au încercat să afle ce l-a împins pe pacientul misterios, cel mai probabil Elon Musk, să-şi bage vehiculul spaţial în cur. „Ca mai toţi, a început cu nişte scuze subţirele şi destul de incoerente: că a mâncat cireşe, i-au rămas sâmburii nu ştiu unde, a încercat să-i spargă cu ciocanul dar n-a reuşit aşa că a trimis racheta…”, zâmbeşte chirurgul Winston Chesterfield. „De fapt, noi ştim foarte bine cum ajunge o rachetă în posteriorul unui om: fie vreun fetiş sexual, fie pur şi simplu încerca să se trimită singur pe Marte. Câţi de-ăştia nu vin zilnic!”

Racheta va fi expusă într-un mic muzeu aflat în curtea spitalului, alături de alte obiecte falice scoase, de-a lungul anilor, din cururile oamenilor, printre care tuburi de deodorant, tărtăcuţe decorative, bâte de baseball sau joystickuri.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
10 septembrie 2022 06:00
Citește mai mult despre: elon musk racheta spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult