Acuzat de mai mulţi reprezentanţi ai Bisericii că a deschis porţile pentru 90.000 de satanişti la festivalul Untold, primarul Clujului îşi păstrează calmul specific! Într-o conferinţă de presă susţinută aseară, Emil Boc a declarat că sataniştii nu reprezintă o problemă pentru oraşul său, fiind chiar bineveniţi pentru că "no, măcar nu sunt unguri".

macar_nu_sunt_unguri.jpg
"Să nu uităm niciodată să fim gazde civilizate", a spus Boc. "Înainte de toate, sataniştii sunt oameni. Sunt fraţii noştri, chiar dacă uneori sacrifică pisici, organizează festivaluri de succes sau îl cheamă pe Baal-Zebub, împăratul muştelor. Nici măcar nu îl cheamă atât de des pe Baal-Zebub. De când a început Untoldul, cred că au făcut-o o dată sau de două ori. Şi, cel mai important, nu sunt unguri."

Deşi ani la rând a refuzat cu îndârjire să monteze tăbliţe în limba maghiară, Boc le-a promis deja sataniştilor că toate inscripţiile din oraş vor fi traduse în aramaica veche, pentru a putea fi citite anul viitor de înfricoşătorii demoni subpământeni invocaţi de adepţii lui Lucifer la festivalul Untold.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 09.08.2017 07:40 Monden

National Cinematografic