Acuzat de mai mulţi reprezentanţi ai Bisericii că a deschis porţile pentru 90.000 de satanişti la festivalul Untold, primarul Clujului îşi păstrează calmul specific! Într-o conferinţă de presă susţinută aseară, Emil Boc a declarat că sataniştii nu reprezintă o problemă pentru oraşul său, fiind chiar bineveniţi pentru că "no, măcar nu sunt unguri".

macar_nu_sunt_unguri.jpg
"Să nu uităm niciodată să fim gazde civilizate", a spus Boc. "Înainte de toate, sataniştii sunt oameni. Sunt fraţii noştri, chiar dacă uneori sacrifică pisici, organizează festivaluri de succes sau îl cheamă pe Baal-Zebub, împăratul muştelor. Nici măcar nu îl cheamă atât de des pe Baal-Zebub. De când a început Untoldul, cred că au făcut-o o dată sau de două ori. Şi, cel mai important, nu sunt unguri."

Deşi ani la rând a refuzat cu îndârjire să monteze tăbliţe în limba maghiară, Boc le-a promis deja sataniştilor că toate inscripţiile din oraş vor fi traduse în aramaica veche, pentru a putea fi citite anul viitor de înfricoşătorii demoni subpământeni invocaţi de adepţii lui Lucifer la festivalul Untold.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 09.08.2017 10:40 Monden

National Cinematografic