Emil Boc, declaraţie după Untold: sataniştii sunt bineveniţi la Cluj, că măcar nu sunt unguri

Acuzat de mai mulţi reprezentanţi ai Bisericii că a deschis porţile pentru 90.000 de satanişti la festivalul Untold, primarul Clujului îşi păstrează calmul specific! Într-o conferinţă de presă susţinută aseară, Emil Boc a declarat că sataniştii nu reprezintă o problemă pentru oraşul său, fiind chiar bineveniţi pentru că „no, măcar nu sunt unguri”.

„Să nu uităm niciodată să fim gazde civilizate”, a spus Boc. „Înainte de toate, sataniştii sunt oameni. Sunt fraţii noştri, chiar dacă uneori sacrifică pisici, organizează festivaluri de succes sau îl cheamă pe Baal-Zebub, împăratul muştelor. Nici măcar nu îl cheamă atât de des pe Baal-Zebub. De când a început Untoldul, cred că au făcut-o o dată sau de două ori. Şi, cel mai important, nu sunt unguri.”

Deşi ani la rând a refuzat cu îndârjire să monteze tăbliţe în limba maghiară, Boc le-a promis deja sataniştilor că toate inscripţiile din oraş vor fi traduse în aramaica veche, pentru a putea fi citite anul viitor de înfricoşătorii demoni subpământeni invocaţi de adepţii lui Lucifer la festivalul Untold.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 august 2017 08:08
Citește mai mult despre: Boc cluj satanisti unguri Untold

Alte articole

Vezi mai mult