Emisiune de trei zile la Radio Zu, după ce Morar a furat o glumă de la Florin Piersic

Eveniment fără precedent în istoria radioului românesc, după ce Mihai Morar a făcut imprudenţa de a spune pe post o glumă furată de la actorul Florin Piersic. Fără să-şi dea seama de greşeală decât prea târziu, când intrase deja bine de tot în glumă, Morar a continuat, pentru a o duce la bun sfârşit. Buzdugan, care a stat lângă el tot timpul, ţinându-l de mână, povesteşte cele întâmplate. “Şi eu sunt vinovat, pentru că nu mi-am dat seama din timp, să-l opresc şi să bag publicitate. M-am lăsat furat, tot aşteptând să zică ceva amuzant. Am încredere deplină în el, e foarte selectiv cu glumele furate, fanii noştri pot confirma”, spune moderatorul.

Datorită politicii radioului Zu, Mihai Morar nu s-a putut opri, până nu a terminat gluma. “Noi avem un principiu aici, la Zu, nu lăsăm o glumă furată neterminată, ar fi o lipsă de respect faţă de cel de la care am luat-o fără să cerem voie. Dacă el ne-ar asculta şi şi-ar auzi gluma incompletă, cum s-ar simţi?”, spune Buzdugan.

Mihai Morar a încheiat gluma abia după trei zile, timp în care el a rămas singurul ascultător Radio Zu. “Săracul Mihai, era extenuat, spre final ambulanţa a trebuit să stea permanent lângă el, de parcă ar fi fost în greva foamei. A doua zi, m-am uitat pe foaia cu audienţe şi, la un moment dat, rămăsese doar el, dar şi el dispăruse, spre finalul paginii“, a mai spus Daniel Buzdugan.

Autor: Luchian Abel

Scris de TNR
10 august 2013 06:08

Alte articole

Vezi mai mult