Emisiunea Danei Grecu nu a putut fi difuzată pentru că din platou lipsea ambulanţa pentru invitaţi

Moment penibil în ultima emisiune de la Antena 3 a Danei Grecu. Din cauza că în studio nu a ajuns ambulanţa care ar trebui să le ofere îngrijiri medicale invitaţilor traumatizaţi de moderatoare, aşa cum prevăd regulamentele CNA, emisiunea Danei Grecu nu a putut fi difuzată pe Antena 3.

Şoferul de pe ambulanţă spune că are familie şi copii şi nu mai poate să îşi rişte sănătatea stând în platou la o întreagă emisiune moderată de Dana Grecu. Doctorii de pe ambulanţă sunt, la rândul lor, terorizaţi de Dana Grecu. „La televizor, microfonul este dat la minim şi moderatoarea se aude normal. În platou, în schimb, urletele ei sunt insuportabile, riscăm să rămânem fără timpan”, se plâng aceştia.

Emisiunea a fost totuşi filmată normal, doar că nimeni nu a avut curajul să-i spună Danei Grecu că ea nu se şi difuzează pe post. Angajaţii din sediul Antena 3 trăiesc acum în teroare, la gândul că Dana Grecu ar putea afla că a fost păcălită. „Dacă află că emisiunea nu s-a dat la TV, parcă văd că îşi pune boxul pe mână şi ne bate până ne lasă fără dinţi în gură”, tremură angajaţii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 decembrie 2012 12:12

Alte articole

Vezi mai mult