Prostia e infinită! Antena3 a decis să-l oblige pe Tolontan să revină în fiecare seară în platoul televiziunii, până când jurnalistul va recunoaşte că Băsescu e de vină pentru absolut tot. Jurnaliştii de la Antena susţin că demersul lor e unul de bun simţ şi că dacă Tolontan va refuza înseamnă că şi-a băgat Băsescu coada.emisiune_reluare.jpg

Cei de la Antena promit că-i vor crea lui Tolo toate condiţiile, acesta urmând să fie iniţiat de cei doi realizatori, Gâdea şi Badea, în tainele pupincurismului:“Eu şi Mircea Badea suntem dispuşi să-l ajutăm pe Tolo să înveţe şi el secretele mâncatului de căcat la TV. Îi putem facilita vizite la Dom’ Profesor şi încet-încet o să se dea pe brazdă. Nici noi nu ne-am născut mâncători de căcat”, spune Gâdea.

Gâdea şi Badea spun că Tolontan poate veni la mii de emisiuni, că ei pot mânca căcat la infinit în direct. Mai mult, aceştia susţin şi că dacă Tolontan nu va reuşi să înţeleagă că Băsescu e de vină, asta se va întâmpla, evident, tot din cauza lui Băsescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 25.08.2016 21:09 Monden

National Cinematografic