Emisiunea lui Măruţă revine prea târziu pe ecrane! 20% dintre tineri au luat deja Bacul

“La Măruţă”, show-ul preferat al acefalilor din toată ţara, revine în scurt timp pe ecrane! Din păcate, e prea târziu pentru cei 20% dintre absolvenţi care au obţinut deja note de trecere în cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului.

Unul dintre tinerii care nu vor mai putea urmări năstruşniciile lui Măruţă este Vlăduţ Popescu, 29 de ani, care a trecut Bacul cu media 7 la Liceul “Sergiu Cantacuzino” din Pucioasa. “Era un băiat liniştit, juca la păcănele, se uita la Măruţă şi pica toate probele”, spun vecinii. “Când a dispărut Măruţă, parcă a luat-o razna. Folosea cuvinte pe care noi nici nu le… ce mai, folosea cuvinte.”

Potrivit unor martori, un dascăl din localitate ar fi profitat de lipsa emisiunilor cu manelişti pentru a-l momi pe tânăr în sala de lectură a bibliotecii orăşeneşti, unde l-ar fi deprins cu alfabetul, tabla înmulţirii şi mersul biped. După ce au reuşit să-l prindă, concetăţenii săi l-au închis pe tânăr într-o debara, singur cu televizorul, sperând să-i coboare IQ-ul la un nivel acceptabil social.

“Din păcate, Vlăduţ nu va mai fi niciodată la fel: va purta mereu povara diplomei şi riscă oricând să plece la facultate. Cazul lui Vlăduţ nu este unul izolat: 20% dintre tineri sunt în aceeaşi situaţie. Abia acum ne dăm seama cât de important e Măruţă pentru bunăstarea moluştelor noastre”, declară un specialist.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
1 septembrie 2014 15:56
Citește mai mult despre: BAC IQ Maruta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult